Close
Social profiles
Samsung håller just nu på att arbeta på Android 7.0 Nougat till företagets flaggskepp Galaxy S7 och S7 Edge. Samsung håller också på att arbeta på 7.0 Nougat till surfplattan Tab S2, har en tidigare källa påstått. Nu ser det ut som att man också håller på att arbeta på en uppdatering till förra årets flaggskepp Galaxy S6.  

Samsung Galaxy S6 har under gårdagen hamnat på nätet via benchmarkprogram. I dessa program ser man att telefonen kör Android 7.0 Nougat, så förhoppningsvis är en uppdatering inte långt borta. Däremot kan man fundera på hur telefonen skulle klara av att köra 7.0 Nougat, då jag tror att telefonen kommer börja lagga mer. Det återstår att se om när uppdateringen till Galaxy S6 dyker upp!

Bilden är lånad av Samsung

Källa 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...