Xiaomi bekräftar: ingen minivariant av Mi Mix

Enligt många källor så kommer Xiaomi presentera en mindre variant av slimmade Mi Mix. Men under morgonen har en anställd på Xiaomi bekräftat att så inte är fallet. 


Enligt tidigare källor så skulle Xiomi presentera en mindre variant av företagets senaste flaggskepp Mi Mix. Enligt dessa källor skulle minivarianten av telefonen kallas för Mi Mix Nano. Under morgonen har en anställd på Xiaomi bekräftat att man inte kommer presentera någon Xiaomi Mi Mix Nono under de kommande veckorna. 
Bild: Xiaomi

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.