OnePlus meddelar att man nu kan beställa OnePlus 3T

OnePlus presenterade för ungefär två veckor sedan sitt nya flaggskepp OnePlus 3T. Under dagen har man på sin Facebooksida meddelat att de som längtar efter en 3T i näven snart också kommer få hem sin nya nalle. 


OnePlus har meddelat att man nu börjat släppa på beställningarna till företagets nya flaggskepp OnePlus 3T. När jag går in och kollar på företagets hemsida beräknas jag kunna få en OnePlus 3T i färgen Space Gray inom tio arbetsdagar. Man meddelar samtidigt att OnePlus 3T i vitt kommer börja levereras ut från början av december.

OnePlus 3T är en telefon som erbjuder en 5,5 tumsskärm (1080p), chippet Snapdragon 821 med 6 GB RAM och en kamerakombo på 16 MP på baksidan och 16 MP på framsidan!

Bild: OnePlus

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...