Close
Social profiles
Mycket elektronik brukar ges bort i form av julklappar den 24e december då julafton infinner sig. Häng med i denna guide för att ta reda på vilket Fitbit-armband som just passar dig!  


Som många säkert vet så är jag en sådan person som gillar när elektronikprylar är fullproppade med funktioner. Den produkt från Fitbit som erbjuder mest funktioner är träningsarmbandet Blaze. Fitbit Blaze erbjuder en relativt stor skärm, har utbytbara armband med en ypperlig batteritid på fem dagar! Framförallt rekommenderar jag Fitbit Alta för att produkten erbjuder många träningsappar för olika typer av träning.

Fitbit Blaze kostar just nu från 1890 kronor hos seriösa återförsäljare. 
Om ni ännu inte sett mitt test på Fitbit Blaze kan ni ta en titt här. 

Bild: Fitbit

Fitbit har också ett armband vid namn Charge 2 ute på marknaden. Enligt mig är Charge 2 det mest avancerade armbandet efter just Fitbit Blaze. Precis som Blaze har Fitbit Charge 2 en skärm på framsidan, dock är Charge 2 mer formad som ett aktivitetsarmband (medan Blaze är mer formad som en smartklocka). Fitbit Charge 2 är ett riktigt bra träningsredskap som dessutom har en fantastik batteritid på fem dagar. Jag tycker också att Charge 2 är ett riktigt läckert aktivitetsarmband.

Fitbit Charge 2 kostar just nu från 1490 kronor hos seriösa återförsäljare. 
Om ni ännu inte sett mitt test på Fitbit Charge 2 kan ni ta en titt här.

Bild: Fitbit

Fitbit Alta är Fitbits enklaste aktivitetsarmband när det gäller funktionerna, men samtidigt är Alta ett steg före sina Fitbit-kompisar eftersom Alta har en inbyggd skärm av typen OLED. OLED är enligt mig den bästa skärmteknik som går att hitta idag då OLED erbjuder riktigt bra svärta. Fitbit Alta är ett riktigt bra träningsredskap som också kan mäta din hälsa så som kalorier och steg du tagit under dagen. Det bästa med Fitbit Alta är enhetens pris, då den kostar från 1290 kronor hos seriösa återförsäljare.

Om ni ännu inte sett mitt test på Fitbit Alta kan ni ta en titt här.


Bild: FitbitDet enklaste aktivitetsarmbandet Fitbit har att erbjuda är Flex 2. Fitbit Flex 2 är ett otroligt välgjort och slimmat aktivitetsarmband som känns som ett vanligt armband runt handleden. Fitbit Flex 2 riktar sig mest till de som simmar mycket då Flex 2 erbjuder ett läge som registrerar olika simsätt. Det går också att välja mellan olika armband till Flex 2!

Fitbit Flex 2 kostar just nu från 990 kronor hos seriösa återförsäljare. 
Om ni ännu inte sett mitt test på Fitbit Flex 2 kan ni ta en titt här.

Bild: Fitbit

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...