Samsung vet inte vad problemet var med Galaxy Note 7 – nu hotas Galaxy S8

Samsung hade riktigt stora problem med nya flaggskeppet Galaxy Note 7. Så stora problem att man fick avbryta all försäljning av telefonen. Strax efter att man meddelade att man skulle sluta sälja mobilen gick man ut med att man snart skulle återkomma med anledningen till varför telefonens batteri blev så varmt. Nu har man kommit med nya besked! 


Samsung har under dagen meddelat att man kommer återkomma med anledningen till varför vissa av företagets tilltänkta flaggskepp Galaxy Note 7 exploderade. Min hypotes är att Samsung satt in ett batteri i Galaxy Note 7 som inte orkade med att ta mot den mängd laddning snabbladdaren gav batteriet, varpå batteriet blev hett och exploderade i vissa exemplar. Samsung kommer återkomma innan årets slut!

Bild: Umergizmo 

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...