Samsung Galaxy S8 får stor nyhet till den främre kameran

Utöver de dubbla kameror som Samsung Galaxy S8 sägs få på baksidan sägs mobilen också få en uppgraderad främre kamera, menar en ny källa. 


Enligt en källa så kommer Samsung satsa hårt på kameran i företagets kommande flaggskepp Galaxy S8. Enligt källan så kommer Galaxy S8 få dubbla kameror på baksidan, där den sekundära ska ge den primära kameran en 3D-effekt. Men källan säger att Galaxy S8 också kommer få en uppgraderad kamera med optisk bildstabilisering och 8 megapixlar i upplösning istället för 5 megapixlar som Galaxy S7 och S7 Edge erbjuder.

Bild: Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.