Meizu presenterar Pro 6 Plus och M3X

Meizu har under morgonen presenterat flaggskeppet Pro 6 Plus och mellanklassmobilen M3X. Det här bjuder mobilerna på!

Om vi börjar med Meizu Pro 6 Plus så är likheterna med Samsung Galaxy S7 Edge. Skärmen i Pro 6 är 5,7 tum stor med Quad HD-upplösning med en SUPER AMOLED-panel. Vidare har Pro 6 Plus fått chippet Exynos 8890 (med antingen 2,0 GHz eller 2,3 GHz), 64 eller 128 GB minne och  4 GB RAM.
Kameran är på 12 megapixlar med bländaravtalet f/2.0. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 5 megapixlar med samma bländaravtal.
Pro 6 Plus har fått en fingeravtycksläsare placerad i hemknappen som är placerad på framsidan av telefonen. Telefonen har också fått ett 3400 mAh batteri med stöd för snabbladdning. Meizu Pro 6 Plus har också fått samma ljudchipp som LG V20.
Priset kommer ligga på 3400 kronor och släpps inledningsvis i Kina.
Om vi går över till mellanklassmobilen Meizu M3X så har mobilen fått en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, chippet Helio P20 med antingen 3/32 GB minne eller 4/64 GB minne. 

Vidare har telefonen fått samma kameror som Pro 6 Plus också har fått, ett 3200 mAh batteri med snabbladdning och en fingeravtycksläsare.
Priset för telefonen kommer ligga på  2650 svenska kronor när den släpps i Kina.
Bilder: Meizu

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.