Samsung Galaxy C7 Pro påträffas återigen på nätet

Jag har vid flertalet tillfällen skrivit om att Samsung kan komma att ha en ny telefon på gång vid namn C7 Pro, en telefon som sägs få många specifikationer som vi hittar bland andra mellanklassare. Nu har fler uppgifter kring telefonen kommit ut via nätet.  


Enligt benchmarkprogrammet AnTuTu kommer Samsung Galaxy C7 Pro få en Full-HD upplöst skärm, Qualcomms nya chipp Snapdragon 626 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne, en bakre 16 MP kamera och en främre 16 MP kamera.
Som vi ser på specifikationerna så är det främst kamerorna och prestandan som Samsung kommer välja att satsa extra hårt på i Galaxy C7 Pro. När telefonen kan tänkas bli presenterad är fortfarande oklart.

Bild; F5 Haber

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.