Moto släpper snart ny MotoMod – ska kunna förstärka verkligheten

Moto utlyste för ett tag sedan en tävling som går ut på att utvecklare för släppa loss sin kreativitet då den amerikanska mobiljätten vill ha ut fler MotoMods (moduler) på marknaden till sin nya Moto Z-serie. Under gårdagen har man avslöjat att man kommer släppa en ny modul till sin nya mobilserie som ska kunna ge AR-effekter. 


Modulen ska enligt Moto fungera precis som på samma sätt som de övriga modulerna som finns på marknaden gör till Moto Z-serien, vilket innebär att man bara lägger modulens baksida mot telefonens baksida, så ansluts modulen till telefonen.
Men vad innebär egentligen AR? Jo, det innebär att med denna modul, så kommer telefonens bilder och videos bli mer “verklighetstrogna” med denna modul på. För att förenkla det hela så innebär det att mobilens primära kamera får ett djup med hjälp av modulens kamera, och detta blir det en 3D-effekt av!

Det är ännu oklart när Moto ska lansera denna nya coola modul.

Bild: TENAA

Källa

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...