Vivo offentliggör V5 – selfiekungen är här!

Efter en lång tid med många rykten har Vivo slutligen presenterat nya mellanklassmobilen Vivo V5. Telefonen erbjuder mycket riktigt en främre kamera med mycket hög upplösning. 

Om vi börjar med grundspecifikationerna för Vivo X5 så har telefonen fått en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar), chippet Snapdragon 652 med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Vidare har telefonen fått en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan under skärmen och AKM:s nya chipp för hörlurar vid namn AK4376.
Den störa höjdpunkten med Vivo V5 är telefonens främre kamera. Telefonen har utrustats med en främre 20 MP kamera medan Vivo satt dit en bakre 5 MP kamera på baksidan, vilket är ett väldigt konstigt beslut enligt mig eftersom den bakre kameran ofta brukar vara bättre än den främre kameran. 
Priset kommer att ligga på 2400 kronor när telefonen släpps i ett gäng länder runt om i Asien. 
Bild: Vivo
   

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...