Nokias återkomstmobil D1C kommer i två varianter

Jag har tidigare rapporterat om att Nokia planerar att komma tillbaka till marknaden med en ny telefon vid namn Nokia D1C. Nu träder en ny källa fram som säger att mobilen kommer finnas tillgänglig i två versioner.  


Enligt en källa så kommer Nokias återkomsttelefon D1C komma i två varianter. Dels ska det bli en standardvariant av telefonen med specifikationer så som en 5 tumsskärm med Full HD-upplösning, en bakre 13 MP kamera och 2 GB arbetsminne (RAM).

Men enligt källan så kommer Nokia också satsa på en uppgraderad variant av D1C som sägs bli kallad D1C Plus. Enligt denna källa så kommer plusvarianten av telefonen få en något större 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, en uppgraderad 16 MP sensor och 3 GB RAM istället för 2 GB.

Bild: GSMArena

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...