Close
Social profiles
Rykten om Apples kommande flaggskepp iPhone 8 ha minst sagt inte varit få. Nu menar en ny källa att Apple kommer introducera iPhone 7s och iPhone 8 samtidigt på scenen nästa år! 


Enligt denna källa så kommer den stora grejen med Apples 10 års jubileum vara att man både kommer introducera iPhone 7s och iPhone 8 för världen, vilket jag själv tycker känns ganska osannolikt. Källan menar också att Apple kommer introducera en iPhone 7 och en iPhone 7 Plus men bara en variant av iPhone 8:an med en 5,2 tumsskärm som använder en OLED-panel.

Bild: GizmoChina

Källa

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...