Apple presenterar iPhone 7s och iPhone 8 samtidigt

Rykten om Apples kommande flaggskepp iPhone 8 ha minst sagt inte varit få. Nu menar en ny källa att Apple kommer introducera iPhone 7s och iPhone 8 samtidigt på scenen nästa år! 


Enligt denna källa så kommer den stora grejen med Apples 10 års jubileum vara att man både kommer introducera iPhone 7s och iPhone 8 för världen, vilket jag själv tycker känns ganska osannolikt. Källan menar också att Apple kommer introducera en iPhone 7 och en iPhone 7 Plus men bara en variant av iPhone 8:an med en 5,2 tumsskärm som använder en OLED-panel.

Bild: GizmoChina

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.