Google Drive gör det enklare att byta från iOS till Android

En av många frågor jag brukar få är hur man på enklast möjligast sätt byter från en iOS-mobil till en Android-mobil. Google har under dagen uppdaterad molnlagringstjänsten Drive så man enkelt ska kunna föra över innehåll från en iOS till en Android-enhet.

Google har under dagen presenterat en ny funktion som låter användare föra över innehåll från en iOS till en Android-enhet. De saker man ska kunna överföra till Android-enheter är foton, kontakter och kalenderhändelser. För att kunna överföra innehållet från sin iOS-enhet går man bara in i appen Drive och slår på synkroniseringen. På Android-enheter öppnar man istället appen Drive och väljer det innehåll man vill ha översynkroniserat. Svårare än så är det inte!

Bild: Google

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!