Google Drive gör det enklare att byta från iOS till Android

En av många frågor jag brukar få är hur man på enklast möjligast sätt byter från en iOS-mobil till en Android-mobil. Google har under dagen uppdaterad molnlagringstjänsten Drive så man enkelt ska kunna föra över innehåll från en iOS till en Android-enhet.

Google har under dagen presenterat en ny funktion som låter användare föra över innehåll från en iOS till en Android-enhet. De saker man ska kunna överföra till Android-enheter är foton, kontakter och kalenderhändelser. För att kunna överföra innehållet från sin iOS-enhet går man bara in i appen Drive och slår på synkroniseringen. På Android-enheter öppnar man istället appen Drive och väljer det innehåll man vill ha översynkroniserat. Svårare än så är det inte!

Bild: Google

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.