Nya bilder dyker upp på Huawei P10 – blir en utmanare till Xiaomi Mi Mix

Huawei P10 är en telefon som inte sägs bli presenterad förrns om ett antal månader (mars eller april 2017). Under eftermiddagen har två bilderå den påstådda telefonen hamnat på nätet. Om denna telefon visar sig vara Huawei P10 så har Huawei gjort ett fantastiskt jobb! 


Enligt källan GizmoChina så har Huawei kommande flaggskepp redan nu fångats på bild. Av bilderna att döma kommer Huawei P10 bli en utmanare till Xiaomis konceptmobil Mi Mix, då Huawei P10 också ser ut att få en skärm som typ utnyttjar hela framsidan. På baksidan ser vi istället att telefonen kommer behålla de dubbla kamerorna från tidigare Huawei mobiler.

Bilder: GizmoChina

Lämna gärna en kommentar på om du tror att detta är Huawei P10!

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...