HMD Global Nokia Uncategorized

Spekulation: Nokia 9 presenteras på MWC nästa år

Vid det här laget har det spekulerats en hel del om HMD Globals nästa flaggskepp, en telefon som antagligen kommer heta Nokia 9. Något det däremot varit dåligt med är trovärdiga läckor.  

Nu påstår Nokiapoweruser att Nokia 9 kan komma att få en 5,9 tums OLED-panel med Quad HD+ – upplösning i formatet 19:9, det då Nokia 9 sägs få en flärp på framsidan. Under huven sägs det att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 (även om jag misstänker att telefonen kommer få processorn Snapdragon 855, om den nu lanseras nästa år) med antingen 6/128 eller 8/128 GB inbyggt minne.

På baksidan sägs det att telefonen kommer få dubbla kameror med Carl-Zeiss-optik. I övrigt ska Nokia 9 få stöd för trådlös laddning, en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen, IP68-klassning och Android P från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...