Huawei

Kolla om din skärm i Huawei Mate 20 Pro är okej i mörkret

Jag har under en längre tid rapporterat om att Huawei har problem med displayen i Mate 20 Pro. Problemet tros bero på att displayen inte är tillräckligt bra limmad mot konstruktionen. 

Problemet har bara drabbat de enheter som använder sig av en display från Sydkoreanska LG. De som fått en Mate 20 Pro med en display från BOE ser inte ut att ha åkt på problemet med den gröna displayen.

Nu har det inkommit uppgifter om att man behöver kolla på sin Mate 20 Pro i mörkret för att se om just ditt exemplar av Mate 20 Pro har en grön display. Som jag skrev så kan du sitta lugnt i båten om din Mate 20 Pro har en display från BOE.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...