Samsung

Ny källa hävdar: Samsung Galaxy S10 kommer få en skärmyta på 93,4%

Den 20 februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. 

Nu påstår en snubbe (i videon nedan) att Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S10 kommer få en skärmyta på 93,4%. Det kan jämföras med Samsung Galaxy S9 som har en skärmyta på 83%. Det betyder att Galaxy S10 kommer få ganska mycket mer skärm på framsidan mot sin föregångare.

Det är ju klart då Samsung krympt kanten under displayen markant i Galaxy S10 samt att man skippat kanten på toppen för att istället satsa på ett kamerahål för den främre kameran.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...